Translate

No-No-NO!

#AzieAzifJejakJepun Giveaway


Masa untuk packing!



We are going to Japan. Yes, you heard me...Japan. Dulu Jepun dah menjelajah Tanah Melayu kan, kali ini kiteorang pulak nak menjelajah Jepun. Hihi.

Oleh itu, mari kita buat giveaway...blogger bertuah akan dapat souvenirs from Japan. Hoorey!

Korang nak tak? Nak tak?

Caranya senang sahaja. Ikut je langkah-langkah di bawah :D

1. Follow blog  Azyyati Liah (senaraikan di bloglist anda)
2. Add To Circle Google +Azyyati Liah  
3. Follow Instagram IG: azyyatiliah
4. Klik button G+1 
5. Buat entry bertajuk "#AzieAzifJejakJepun Giveaway", copy banner dan backlink ke entry ni
6. Pastu, tinggalkan URL dan komen apa-apalah berkaitan belog "azyyati liah"

Itu sahaja!

Giveaway akan bermula SEKARANG sehingga kami balik dari Japan! (lebih kurang 2 minggu). Selagi tiada nama pemenang dipaparkan di sini, maknanya masih ada peluang. So jangan lepaskan peluang oke?

Pemenang akan dipilih Azie sendiri berdasarkan komen yang paling membina, berinspirasi atau kreatif!

* Kalau nak tengok live update dan tips jalan-jalan di Japan nanti boleh check out di instagram. Search #azieftravelogue ATAU #AzieAzifJejakJepun 

*Giveaway TAMAT*

Pemenang

1. Wani Sukarno
2. Shahdiana
3. Sya Nissa

Tahniah kepada semua pemenang!!! Yang tak menang jangan putus asa tau. Mohon emel butiran anda seperti nama, alamat & tel no ke azyyatiliah@gmail.com untuk urusan pengeposan hadiah.

Terima kasih semua.

10 comments:

  1. Wow macam best ..sambil buat giveaway sambil g japan... hii have a safe journey ., nanti kita nak join yaaa

    ReplyDelete
  2. saya join

    http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/03/azieazifjejakjepun-giveaway.html

    komen saya untuk blog Azie..
    Blog simple dan kemas.. Blog azie menyekat cubaan rightclick dan copy gambar dari blog azie... Cuma secara jujurnya bagi blogger yang suka join giveaway macam saya bila blog yang menganjurkan giveaway tapi tak boleh nak rightclick atau copy paste.. huhuhuhu sikit susah nak join.. susah sikit tapi bukan mustahil.. hikhikhik...tapi masing-masing ada sebab untuk buat macam tu.. Isu Copyright ni kekadang pening kepala.. orang yang suka ambik hak kita sewenang-wenangnya tanpa rasa bersalah pun satu masalah juga.. wabak copy paste memang mengila.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. salam.. dah join ya

    http://galeriduniaku.blogspot.my/2017/04/azieazifjejakjepun-giveaway.html


    blog tema putih ..suka tengok sebab suci bersih ^__^.
    teruskan berblogging Blogger Azyyati Liah.. seronok baca pasal travelling sana sini.. banyak info menarik dan tempat menarik yang tak pernah jejak lagi.. :) boleh buat rujukan kepada sesiapa yang teringin nak pergi travel..

    semoga Allah kurniakan murah rezeki yang baik buat Azyyati dan sekeluarga.. :)

    ReplyDelete
  4. kita join...
    http://sofiyahasya.blogspot.my/2017/04/azieazifjejakjepun-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Hi, saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2017/04/azieazifjejakjepun-giveaway.html

    Blog dengan latarbelakang putih... Senang nak baca... Loading pun cepat... Blog yang sesuai untuk dibuat rujukan bagi sesiapa yang suka berjalan-jalan... Boleh dijadikan panduan untuk memudahkan perjalanan... Saya cadangkan mungkin boleh buat header yang bersesuaian dengan tema blog... Yang simple jer... Untuk sedikit kelainan...

    ReplyDelete
  6. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/azieazifjejakjepun-giveaway.html

    jauh perjalanan luas pemandangan , tapi tu lah . jauh mana pun pergi mesti teringat negara sendiri jugak kan ? hehe

    ReplyDelete
  7. http://queensyanis.blogspot.my/2017/04/azieazifjejakjepun-giveaway.html

    Blog ni lawa ,simple . Putih je . Seputih darah mahsuri gitewww , ehh ? Hahahaa anyway , Sya suka blog sis ni sebab sis suka travel . Sya nak travel pun hmmm money nya tidak ada sobs sobs . So dapat tengok travelogue sis , dapatlah Sya tahu sikit negara orang ni macam mana . Nanti boleh jadi panduan ^^ I think tu jelah . Semoga sis selamat sampai Malaysia !

    ReplyDelete
  8. Sha joint
    IG : kasih_shadz
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/04/azieazifjejakjepun-giveaway.html

    Komen Sha untuk Blog Azie : Sha suka simple dan sangat ringkas cuma tulisan tu kecik sangat mungkin boleh besarkan sikit kot.

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum..
    sy join juga ya..

    http://www.ceriteraibu.com/2017/04/azieazifjejakjepun-giveaway.html

    Blog azie simple jer tp suka tgk.. sy mmg suka tgk blog yg background putih.. rasa tak serabut sangat.. hehe

    ReplyDelete