Translate

No-No-NO!

CURIOUS ABOUT ME?


Assalamualaikum dan SELAMAT DATANG semua!

TERIMA KASIH kerana sudi melawat azyyatiliah.blogspot.com



Blog ni untuk share perkara yang Azie rasa best, tentang lifestyle, tentang jalan-jalan cari makan dalam dan luar negara, travel, beauty or review ape-apa yang Azie rasa best dan nak share dengan korang.

Hobi: Suka menaip. Suka makan. Suka sangat travel (sponsor me please :p)
Umur: 3 series
Education: Bachelor's & Master's
Status: Married

Review product/advertorial : azyyatiliah@gmail.com

11 comments:

zeera lily said...

best nye blog awk.. ^_^ bookmark dulu.. sebab banyk sgt info menarik..
especially bab travelogue tu.. i follow...

Azyyati Liah said...

Zeera Lily,
Terima kasih dear :)

JBT Rafidi said...

Saya bercadang utk adakan pertandingan dgn hadiah menarik. jika beminat, sila emailkan japanbudgettrip@gmail.com - JBT Rafidi

Azyyati Liah said...

Rafidi,

Ok nanti, Azie emel k.

zaitunsuraya said...

Assalamualaikum. Azie your blog best lah. Saya pun enjoy baca pengalaman travel you tu.. relax je

Azyyati Liah said...

Hai CikPuan Zaitunsuraya,
Waalaikumussalam. Terima kasih. Moga-moga dapat membantu pada sesiapa yang tengah mencari infoooo tu =)

Iman Crosszeria said...

Hi sis. I like ur blog:). Sis nak tnya nk jual x duck blooming tu? Hehehe

Azyyati Liah said...

Hai Iman :)

Alololo. U are so sweet. Jual duck? Not for now dear. Masih pakai jika dating dengan suami ^_^

Sang Musafir19 said...

Hai sis..your blog look simple but so interesting and easy fo me to explore about ur travelogue....Kipidap!

Rasmina Alauwina said...

assalamualaikum.. hai, pekabo?.. lama jgak mencari sis azie yg cun ni.. facebook nama lain ekk?

Azyyati Liah said...

Salam Rasmina. MashaAllahhhh!!! Kawan lama kitaaaa. Khabar baik. Alhamdulillah. Eh selama ni kita tak kawan lagi eh dalam FB? Hehe. Facebook: Azyyati Liah

Post a Comment